DETAILED NOTES ON UCUZ VDS

Detailed Notes on ucuz vds

Detailed Notes on ucuz vds

Blog Article

Windows işletim sistemi kurulu bayi internet hosting paketimiz ile sitelerinizin tamamını barındırabilir aynı zamanda windows internet hosting paketleri satabilirsiniz.

• VPS’te kaynaklar yazılımsal olarak paylaştırılırken VDS’te donanımsal bir paylaşım söz konusu olmaktadır.

VMware Teknolojisi Sayesinde kaynaklarınız yazılımsal değil! Donanımsal olarak verilmektedir. Bu sayede kaynaklarınız tamamen izole bir şekilde çalışırken performansınızı etkileyebilecek farklı durumlardan korunmuş olursunuz

VDS sunucular ile VPS sunucular arasında bulundukları fiziksel sunucudaki bulunan kaynakları sanallaştırma alanında farklılıklar bulunmaktadır. Bu farkların içerisinde en önemli olanı, VDS sunucu altyapısında ana sistemdeki kaynaklar bütün VDS'ler tarafından paylaşımsız olarak kullanılmaktadır, kısaca donanımsal sanallaştırma yapılır.

Kısaca VDS olarak bilinen Digital Devoted Server birçOkay sanal sunucu oluşturmak için sanallaştırılmış bir fiziksel sunucudur. Türkçe’de özel sanal sunucu olarak kullanılan VDS, committed sunucu ile aynı özellikleri sunan sanal sunuculardır. Sunucunun bulunduğu her bilgisayarda çAlright sayıda sanal sunucu bulunmaktadır. VDS sunucu kiralamış olan kişiler kendi istedikleri işletim sistemini kurabilmektedir. VDS ile VPS birbirleriyle çok karıştırılan sunucu tipleridir. Her ne kadar birbirleri ile birçOkay yönden benzese de VPS ile VDS arasında önemli farklar bulunmaktadır.

VDS Sunucum Ne Zaman Aktif Olur? VDS sunucu hizmetlerinde ödeme sonrası hemen aktivasyon sağlanılmaktadır. Ödeme işlemini tamamladıktan sonra müşteri panelinizden VDS Kurulumu paneli aracılığıyla işletim sisteminizi ortalama 5 dakika içerisinde kurabilirsiniz.

Ancak veri garantisi sunulmamakla birlikte yedekleme sorumluluğu öncelikli olarak kullanıcılarımıza aittir.

VDS web hosting, devoted sunucu deneyimini kullanıcılara sunmaktadır ancak kullanıcılar hala daha fiziksel sunucuları diğer kullanıcılar ile paylaşmaktadır. Sunucu sanal duvarlar ile bölümlere ayrılmaktadır. Her bir katmak kullanıcılara kendi işletim sistemlerini ve yazılımlarını kurma imkanı sağlamaktadır.

• VDS’te Website siteleri kendi kaynaklarını diğer siteler ile paylaşmazlar. VPS’te siteler kaynakları ortak bir şekilde kullanacaklardır. • VPS her zaman VDS’e göre daha ucuz bir seçenek olmuştur.

genellikle veri merkezlerinde bulunan büyük bilgisayarların, ilgili sanallaştırma teknolojileri ile önce sanallaştırılıp, sonra kaynakların belirli bir kısmını adayarak kullanıldığı barınma servisidir.

Hem aktif hem de pasif yedekleme sistemi ile SSD disklerde en yüksek performansa SSD SAN depolama altyapısı da sağlanır. Kurumsal hizmetlerimizde güvenlikten taviz vermemek adına sanal sunucu için SATA diskleri kesinlikle tercih etmemekteyiz. 32bit ucuz vds uygulamaları da çalıştırabileceğiniz sunucularımızda Windows 2016 ve Linux işletim sistemlerinin yüksek performanslı 64bit versiyonları kullanılır.

Bu kaynaklar FTP, mail server ya da e-ticaret sitesi için veritabanı olarak kullanılabilmektedir. VDS’in bir diğer avantajı da kullanıcıların birden fazla Online sitesini barındırabilmesidir. Benzer bir şekilde web geliştirme işi yapan kişiler ya da orta ölçekli kurumlar çok sayıda müşterinin World wide web sitesini barındırmak için VDS sunucuları tercih etmektedir. 

Bu miktar tamamen sizin sitelerinizin hitlerine ve kaynak tüketimlerine bağlı bir miktardır.İster tek bir siteniz olsun, ister onlarca siteniz olsun, iyi improve edilmiş siteler ile farklı paketler üzerinde günlük ortalama 5K ile 15K hitleri bulunan sitelerinizin yayınlarını yapabilirsiniz.Siteleriniz sunucuya ne kadar az yük verir ise sizin performans oranınız o seviyede artacaktır.

Örneklendirmek gerekirse; kullanıcı kendine ayrılan RAM miktarının tamamını kullanmasa bile RAM’i yine kendisine özel şekilde kalır ve kullanıma hazır olarak bekler. Böylece herhangi bir RAM kısıtlaması gibi problemler ortadan kalkmış olur.

Report this page